Detalji novosti

Ostale novosti

Dozvola ulaska s brzim antigenskim testom

Od četvrtka, 20.1.2022. godine za ulazak i boravak u našoj Ustanovi dovoljan je negativan nalaz brzog antigenskog testa (BAT). Testiranje mora biti izvršeno u ovlaštenim Ustanovama koje imaju pristup platformi HZJZ-a i MIZ-a, na temelju kojeg se izdaje COVID potvrda. Svi korisnici naših usluga mogu testiranje obaviti i kod nas u Daruvarskim toplicama po cijeni od 150 kuna. Naravno, ukoliko je nalaz testa pozitivan pacijent/korisnik ne može koristiti predviđenu uslugu. Napominjemo da nalaze kućnih antigenskih testova ne prihvaćamo!

Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja

Od 15. do 28.11.2021. godine održavaju se Dani okusa Hrvatske tradicije. To je zajednička manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija, a s područja naše županije u cjelokupno događanje uključeno je svih 13 objekata nosioca standarda Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja, pa tako i naši restorani Taverna i Terasa.

Cijepljenje protiv COVID-19

Grad Daruvar u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo i Daruvarskim toplicama organizira cijepljenje protiv COVID-19. Subota, 13.11.2021. godine, Trg kralja Tomislava 14 (hol gradske uprave), od 9 do 14 sati. Osobe koje dolaze na cijepljenje moraju biti starije od 18 godina, ili u pratnji roditelja. Misli na druge, cijepi se!

Testiranje na virus SARS-CoV-2

Daruvarske toplice, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Daruvar obavlja testiranje na virus SARS-CoV-2: brzim antigenskim testovima. Testiranje se obavlja u zgradi terapija – u laboratoriju na adresi; Julijev park 13, Daruvar po principu osobnog dolaska. Obvezno dođite s maskom za lice/medicinskom maskom, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, a svoj identitet dokazujete osobnom iskaznicom. Testiranja se obavljaju od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 14 sati. Antigenski testovi često se nazivaju “brzi testovi”. Testiranje se izvodi uzimanjem brisa sluznice nazofarinksa/nosa, a rezultati će na vašoj e-mail adresi biti već u roku od sat vremena. Test otkriva prisutnost nukleokapsidnog antigena virusa SARS-CoV-2 u brisu nazofarinksa i omogućava bržu i pristupačniju dijagnostiku. Ako je test pozitivan, osoba mora ići u izolaciju i javiti se nadležnom epidemiologu ili obiteljskom liječniku. No, iako brzi, najučinkovitiji su u prepoznavanju virusa kod osoba koje već pokazuju simptome bolesti. U slučaju da je test negativan, a osoba ima simptome, obvezno je napraviti PCR test kako bi se bolest potvrdila ili isključila. Cijena i plaćanje Prije nego što se dođete testirati, obvezno je najaviti se na broj telefona 043/623-742 radnim danom od 7 do 15 sati ili putem e-mail adrese u bilo koje vrijeme; kvaliteta@daruvarske-toplice.hr. Plaćanje testiranja obavlja se na prijavnici terapija isključivo gotovinom. Cijena antigenskog testa iznosi 150 kuna. Rezultat brzog antigenskog testiranja dobiva se odmah po testiranju ili na e-mail adresu ( po dogovoru može i oboje). Popunjeni obrazac s privolom za elektroničko slanje rezultata testiranja možete donijeti sa sobom na testiranje ili preuzeti ovdje.

Mjesec hrvatskog turizma

Uključili smo se u Mjesec hrvatskog turizma sa 35% popusta na naš "Detox&Fit" program, koji uključuje 120 minuta detoksikacije tijela u wellness spa oazi i Zdravi meni. Rezervacije termina na telefon 043 623 682. Trajanje akcije je do 31.10.2021., a sve detalje pronađite na https://mjesechrvatskogturizma.hr/.

Priznanje restoranu Terasa

U Rijeci je jučer održana 26. dodjela plaketa Restaurant Croatica i promocija knjige “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2021/22". Naš Restoran Terasa ponovno je dobio ovo vrijedno priznanje, čime je ostao u društvu najboljih 100 restorana u Hrvatskoj. Priznanje je u ime Daruvarskih toplica primio ravnatelj Ratko Vuković.

Pristupačnost