Pravne informacije

Pravne informacije

Sva prava svih internetskih stranica www.daruvarske-toplice.hr pridržana su. Sve informacije i materijali, i u pismenom i u slikovnom obliku, na internetskim stranicama www.daruvarske-toplice.hr u zakonski dopuštenom okviru predmet su zaštite autorskih prava ili drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, Julijev park 1, 43500 Daruvar (u daljnjem tekstu Daruvarske toplice), i s njim povezanih ugovornih partnera čiji su sadržaji uključeni u internetske stranice www.daruvarske-toplice.hr

PRIVATNOST I ZAŠTITA OSOBNOSTI

Daruvarske toplice poštuju i štite vašu privatnost. Dok pretražujete po internetskim stranicama www.daruvarske-toplice.hr anonimni ste, ne prikupljamo osobne podatke osim u slučaju kad pristanete na uporabu kolačića (više o uporabi kolačića na internetskim stranicama www.daruvarske-toplice.hr možete pročitati na stranici s objašnjenjem funkcioniranja kolačića).

Za svrhe statistike Daruvarske toplice pridržavaju samo pravo dobivanja podataka posjetitelja internetske stranice iz kojih ne proizlaze individualne karakteristike pojedinca.

Bez obzira na navod u prethodnom stavku, prilikom svakog posjećivanja internetskih stranica www.daruvarske-toplice.hr na mrežnom poslužitelju automatski se pohranjuju dnevničke datoteke mrežnog poslužitelja (npr. IP broj – broj koji identificira pojedino računalo, odnosno drugi uređaj na mreži).


Daruvarske toplice će sve skupljene podatke o posjetiteljima internet stranica čuvati u skladu sa zakonom o čuvanju osobnih podataka te ostalim hrvatskim i europskim zakonima i odredbama.
Slanjem osobnih podataka preko informativnog ili rezervacijskog obrasca, posjetitelj internet stranica pristaje da Daruvarske toplice te podatke upotrebljavaju za interne potrebe statistike i obrade podataka. Isto tako, Daruvarske se obvezuju da podatke neće dostavljati trećim osobama ili poduzećima s ciljem komercijalnog iskorištavanja osobnih podataka.

Od primanja novosti, promocija i obavijesti možete se odjaviti bilo kada, i to tako da u primljenoj elektroničkoj poruci kliknete na označenu poveznicu ili da pošaljete elektroničku poruku na prodaja@daruvarske-toplice.hr, odnosno pošaljete pismenu odjavu na adresu Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, Julijev park 1, 43500 Daruvar, Hrvatska.

Radi realizacije svrhe nesmetanog funkcioniranja i poboljšanja korisničkog iskustva internetska stranica sadržava takozvane kolačiće (cookies). Više o tome možete pročitati na stranici s objašnjenjem funkcioniranja kolačića.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Sve informacije i materijali na internetskim stranicama www.daruvarske-toplice.hr informativne su prirode. Daruvarske toplice nastoje osigurati ispravnost, ažurnost i potpunost objavljenih podataka, ali za njihovu točnost i cjelovitost ne preuzimaju nikakvu pravnu odgovornost koja se odnosi na točnost, potpunost ili korisnost bilo koje informacije, proizvoda ili opisanog postupka.

Daruvarske toplice kao ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku ove internetske stranice ne odgovara za moguću štetu koja bi proizašla iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilo kakve greške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

Daruvarske toplice ne mogu biti odgovorne za oštećenja (uključujući ona koja uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije putem koje je moguće pristupiti internetskoj stranici www.daruvarske-toplice.hr, zbog korisnikova posjeta internetskoj stranici ili bilo kakve njezine uporabe. Daruvarske toplice nisu odgovorne ni za kakvu štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati zbog uporabe ili nemogućnosti uporabe ovih internetskih stranica.

Daruvarske toplice zadržavaju pravo na promjenu sadržaja internetske stranice www.daruvarske-toplice.hr bilo kada, na bilo koji način i bez obzira na razlog bez prethodne obavijesti i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

VANJSKE POVEZNICE

Zbog prikladnosti ili promocije neke internetske stranice ili pod stranice www.daruvarske-toplice.hr sadržavaju poveznice na različite vanjske stranice kao što su, na primjer, druga internetska mjesta, pojedine stranice ili drugi izvori. Za dostupnost, sadržaj ili greške vanjskih poveznica ne odgovaramo, također, korisnici internetske stranice www.daruvarske-toplice.hr ne mogu pretpostaviti da internetske stranice vanjskih poveznica poštuju jednaka načela u vezi s poštovanjem privatnosti i zaštitom osobnih podataka kojih se pridržavaju Daruvarske toplice. Prilikom posjećivanja i uporabe povezanih internetskih mjesta odgovornost Daruvarskih toplica isključena je za sve slučajeve.

AUTORSKA PRAVA

Ove internetske stranice sadržavaju materijale koji su zaštićeni po autorskom pravu. Za te materijale autori koji sudjeluju, odnosno drugi nositelji autorskih prava, zadržavaju prava reprodukcije ili redistribucije. Za sve osobe koje reproduciraju ili redistribuiraju te informacije očekuje se da poštuju uvjete i obveze koje zahtijevaju autori, odnosno nositelji autorskih prava. A unatoč tome, tako zaštićeni materijali mogu se citirati i upotrebljavati u dobroj vjeri, u skladu s propisima o autorskim pravima.

REZERVACIJA PUTEM INTERNETSKIH STRANICA

Na našim internet stranicama nudimo vam dva načina rezervacije naših kapaciteta.

Prvi je preko elektroničke pošte, s kojom nam možete dostaviti vaš upit, a mi vam dostavljamo ponudu. Sam upit, odnosno naša ponuda, ne smatra se potvrđenom rezervacijom jer je za istu prijavu nužna vaša potvrda rezervacije odnosno naše ponude. U slučaju da potvrde ne primimo, smatra se da rezervacija nije bila nikada naručena.

Također, nudimo vam mogućnost neposredne rezervacije preko interneta. U tom slučaju rezervacija će isto tako biti potvrđena u trenutku vaše konačne potvrde i uplate akontacije za potvrdu rezervacije. Time vam jamčimo da ćete dobiti točno takav smještaj kakav ste izabrali.

Ukoliko smještaj s vama koriste i djeca, navedite i predviđeni broj djece za koje je potrebno platiti boravak. Ovisno o predviđenom broju djece te ostalim podacima, rezervacija i cijena aranžmana biti će točno izračunata. Obavještavamo Vas da se u slučaju rezervacija putem interneta podrazumijeva da ste pročitali uvjete te da se sa istima slažete.

KONTAKT

U slučaju pitanja u vezi sa zaštitom vaših osobnih podataka prilikom uporabe ove internetske stranice te u slučaju ostalih pitanja u vezi s ovom internetskom stranicom pošaljite elektroničku poruku na pravnik@daruvarske-toplice.hr