Detalji novosti

Ostale novosti

Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja

Od 15. do 28.11.2021. godine održavaju se Dani okusa Hrvatske tradicije. To je zajednička manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija, a s područja naše županije u cjelokupno događanje uključeno je svih 13 objekata nosioca standarda Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja, pa tako i naši restorani Taverna i Terasa.

Cijepljenje protiv COVID-19

Grad Daruvar u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo i Daruvarskim toplicama organizira cijepljenje protiv COVID-19. Subota, 13.11.2021. godine, Trg kralja Tomislava 14 (hol gradske uprave), od 9 do 14 sati. Osobe koje dolaze na cijepljenje moraju biti starije od 18 godina, ili u pratnji roditelja. Misli na druge, cijepi se!

Testiranje na virus SARS-CoV-2

Daruvarske toplice, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Daruvar obavlja testiranje na virus SARS-CoV-2: brzim antigenskim testovima. Testiranje se obavlja u zgradi terapija – u laboratoriju na adresi; Julijev park 13, Daruvar po principu osobnog dolaska. Obvezno dođite s maskom za lice/medicinskom maskom, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, a svoj identitet dokazujete osobnom iskaznicom. Testiranja se obavljaju od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 14 sati. Antigenski testovi često se nazivaju “brzi testovi”. Testiranje se izvodi uzimanjem brisa sluznice nazofarinksa/nosa, a rezultati će na vašoj e-mail adresi biti već u roku od sat vremena. Test otkriva prisutnost nukleokapsidnog antigena virusa SARS-CoV-2 u brisu nazofarinksa i omogućava bržu i pristupačniju dijagnostiku. Ako je test pozitivan, osoba mora ići u izolaciju i javiti se nadležnom epidemiologu ili obiteljskom liječniku. No, iako brzi, najučinkovitiji su u prepoznavanju virusa kod osoba koje već pokazuju simptome bolesti. U slučaju da je test negativan, a osoba ima simptome, obvezno je napraviti PCR test kako bi se bolest potvrdila ili isključila. Cijena i plaćanje Prije nego što se dođete testirati, obvezno je najaviti se na broj telefona 043/623-742 radnim danom od 7 do 15 sati ili putem e-mail adrese u bilo koje vrijeme; kvaliteta@daruvarske-toplice.hr. Plaćanje testiranja obavlja se na prijavnici terapija isključivo gotovinom. Cijena antigenskog testa iznosi 150 kuna. Rezultat brzog antigenskog testiranja dobiva se odmah po testiranju ili na e-mail adresu ( po dogovoru može i oboje). Popunjeni obrazac s privolom za elektroničko slanje rezultata testiranja možete donijeti sa sobom na testiranje ili preuzeti ovdje.

Mjesec hrvatskog turizma

Uključili smo se u Mjesec hrvatskog turizma sa 35% popusta na naš "Detox&Fit" program, koji uključuje 120 minuta detoksikacije tijela u wellness spa oazi i Zdravi meni. Rezervacije termina na telefon 043 623 682. Trajanje akcije je do 31.10.2021., a sve detalje pronađite na https://mjesechrvatskogturizma.hr/.

Priznanje restoranu Terasa

U Rijeci je jučer održana 26. dodjela plaketa Restaurant Croatica i promocija knjige “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2021/22". Naš Restoran Terasa ponovno je dobio ovo vrijedno priznanje, čime je ostao u društvu najboljih 100 restorana u Hrvatskoj. Priznanje je u ime Daruvarskih toplica primio ravnatelj Ratko Vuković.

Odluka Stožara civilne zaštite

Poštovani korisnici naših usluga, obavještavamo Vas da je od ponedjeljka, 04.10.2021. godine na snazi nova odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz posebne sigurnosne mjere za zdravstvene ustanove, koja se odnosi na dolaske korisnika naših usluga, koju smo dužni primjenjivati. Detalji odluke dostupni su na: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_09_105_1856.html?fbclid=IwAR1u5kt45yse9xwMnoNGtS1hDasH9TQ5dZC5hU_zIFlPVKnXzUqn8YhfzRw

Pristupačnost