Detalji novosti

Ostale novosti

Ugrađeno dizalo u zgradi terapija

U zgradi terapija Daruvarskih toplica, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju ugrađeno je dizalo nosivosti 1.600 kilograma odnosno za 21 osobu. Ugradnjom dizala, osobama smanjene pokretljivosti osigurali smo lakšu pristupačnost bolničkim odjelima, liječničkim ambulantama te radilištima fizikalnih terapija. Dizalo vertikalno povezuje prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Radovi su započeti 30. lipnja 2020. godine, a završeni su 23. prosinca 2020. godine, prije ugovorenog roka. Investitor je Bjelovarsko-bilogorska županija, a izvođač Promont-Commerce iz Daruvara. Vrijednost izvedenih radova je 877.748,01 kn bez PDV-a.

Uspješno završen proces recertifikacije upravljanja kvalitetom

Nakon uspješno provedene recertifikacije te ispunjenja svih zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 u poslovanju Daruvarskih toplica, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju osigurali smo produženje ISO certifikata kvalitete do siječnja 2024. godine, za što nam je ovih dana uručen i certifikat. Potvrda je to da nastavljamo davno zacrtani razvojni put jačanja konkurentnosti na području razvoja zdravstvenog turizma, kao i iznimno vrijedna potvrda naše posvećenosti kvaliteti usluge koju pružamo na zadovoljstvo korisnika, još od 2011. godine kada je ISO sustav kvalitete po prvi put uveden u Ustanovu.

Dostava hrane

Od danas na vašu adresu na području Daruvara, dostavljamo hranu, kolače i slastice, svaki dan od 11 do 20 sati. Izaberite nešto iz naše ugostiteljske ponude, a mi ćemo se pobrinuti da uživate u gastronomskom užitku u vašoj kuhinji. Svakodnevno dostavljamo na vašu adresu gablece i jela iz naše ponude. Nazovite nas na (043) 623 661. Primamo i narudžbe za za torte te kremaste kolače u našoj ponudi na telefon (043) 623 662 od 8-15 sati. Letak s ponudom možete preuzeti klikom na: Letak Dostava Dobar tek!

VAŽNA OBAVIJEST - DODATAK

Temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva utvrđuju se sljedeće mjere zaštite od prijenosa bolesti COVID-19 i to kako slijedi: pacijenti/korisnici smještaja u Daruvarskim toplicama, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju koji koriste usluge medicinske rehabilitacije, zabranjuje se izlazak izvan dvorišta Ustanove, osim ukoliko je izlazak uvjetovan medicinskim ili drugim opravdanim razlozima kada odluku o tome donosi ravnatelj ili druga ovlaštena osoba apsolutna zabrana posjeta i ulazaka vanjskih korisnika usluga u Lječilišni hotel Termal , osim pacijenata koji su pozvani na liječenje i smještaj pri čemu je pacijenta nužno potrebno upoznati s načinom rada Bolnice uslijed provođenja mjera za sprječavanje širenja zaraze COVID-19. privremeno se za vanjske korisnike zatvaraju svi sportsko rekreativni, wellness i ugostiteljski sadržaji od 28.11.2020. godine privremeno se zatvara depandansa Arcadia, restoran Terasa i kavana hotela Termal Ova Odluka stupa na snagu i primjenjuje se od 21. studenog 2020. godine.

Restoran Terasa ponovno u vodećih 100 restorana

U utorak, 6. listopada na Botelu Marina u Rijeci promovirana knjiga "100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2020/21". Restoran Terasa ponovno je izabran u prestižno društvo 100 vodećih restorana u Hrvatskoj. Projekt "100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica" iniciran je 1995. godine i od tada nastoji biti poticaj kvalitetne usluge i ponude a provodi se u kontinuitetu već 25 godina i najstariji je nacionalni brand oznake kvalitete u ugostiteljstvu. Izborima je u tri kruga bilo obuhvaćeno preko 2400 restorana u Hrvatskoj – glasovali su posjetitelji portala www.gastronaut.hr i ugostitelji, a članovi Časnog odbora utvrdili konačnu listu nakon pregleda glasačkih lista i detaljne dokumentacije o usluzi i ponudi restorana. U 25 godina projekta među Restaurant Croatica je uvršteno ukupno 488 restorana, a titulu je svih 25 godina obranilo 6 restorana. Vodeći restorani su u knjizi prezentirani tekstom, slikom i receptima kućnih specijaliteta te informacijama što u njihovoj okolici vrijedi vidjeti i doživjeti. 100 vodećih hrvatskih restorana dobilo je i plakete i naljepnice Restaurant Croatica koje u sebi imaju i QR kod koji vodi direktno na on-line izdanje knjige, a priznanje za restoran Terasa preuzeo je rukovoditelj Odjela prehrane, usluživanja sa dijetetikom Daruvarskih toplica Dragan Gazibara.

Tjedan odmora vrijedan

Popust u tjednu od 16.10. do 25. 10. 2020. U akciji "Tjedan odmora vrijedan" pripremili smo popust na paket koji uključuje: korištenje teniskih terena u trajanju od jednog sata konzumaciju menija u restoranu Terasa Meni uključuje: Daruvarsku juhu od krumpira, pohani svinjski odrezak punjen šunkom i sirom, povrće sa žara, Šopsku salatu i punjena palačinke (marmeladom ili čokolada ili Linolada). Redovna cijena takvog paketa je 180,00 kuna, a cijena paketa s popustom iznosi 70,00 kn.

Pristupačnost