Detalji novosti

Ostale novosti

Safe stay in Croatia

Daruvarske toplice dobile su nacionalnu oznaku sigurnosti pod nazivom Safe Stay in Croatia! Da je boravak u našem lječilišnom hotelu i pružanje turističko-zdravstvene ponude siguran i sukladan Protokolu za siguran boravak u Hrvatskoj, potvrđeno nam je i službenim dobivanjem oznake Svjetskog vijeća za putovanja i turizam i nacionalnom sigurnosnom oznakom Safe Stay in Croatia, Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske. To je velika i važna potvrda kojom se dokazuju naša nastojanja u kojima nam je vaša sigurnost na prvom mjestu. S ponosom, nastavljamo dalje! https://www.safestayincroatia.hr/

Škola plivanja

Daruvarske toplice organiziraju školu plivanja za djecu, koja će biti organizirana kroz 2 programa; program obuke neplivača – za djecu od 6-14 godina koja ne znaju plivati, program za djecu od 7 godina i više, koja znaju plivati, ali žele dodatno usavršiti sve tehnike plivanja. Osnovnoškolski uzrast je najbolji dio djetinjstva za učenje plivanja. Iskoristite priliku i odaberite jedan od programa škole plivanja, koju vode magistri kineziologije s iskustvom rada u plivačkom klubu i obuci neplivača. Cijena programa 200,00 kn po osobi. Letak možete preuzeti na poveznici: Škola plivanja Dodatne informacije: Sportska udruga Super-Sportaš - Petar Otković, mag.cin. 099 693 77 80, otkovic10@hotmail.com Daruvarske toplice - Saša Starčević, mag.cin. 046 623 680, sasa@daruvarske-toplice.hr

Ponovno otvaranje fitness centra

U ponedjeljak, 15.02.2021. ponovno otvaramo vrata našeg fitness centra. Prepustite se stručnom nadzoru naših fitness trenera Drage i Marka, a zbog poštivanja epidemioloških mjera, termine dolazaka potrebno je obvezno unaprijed dogovoriti pozivom na broj (043) 623 683.

Ugrađeno dizalo u zgradi terapija

U zgradi terapija Daruvarskih toplica, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju ugrađeno je dizalo nosivosti 1.600 kilograma odnosno za 21 osobu. Ugradnjom dizala, osobama smanjene pokretljivosti osigurali smo lakšu pristupačnost bolničkim odjelima, liječničkim ambulantama te radilištima fizikalnih terapija. Dizalo vertikalno povezuje prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Radovi su započeti 30. lipnja 2020. godine, a završeni su 23. prosinca 2020. godine, prije ugovorenog roka. Investitor je Bjelovarsko-bilogorska županija, a izvođač Promont-Commerce iz Daruvara. Vrijednost izvedenih radova je 877.748,01 kn bez PDV-a.

Uspješno završen proces recertifikacije upravljanja kvalitetom

Nakon uspješno provedene recertifikacije te ispunjenja svih zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 u poslovanju Daruvarskih toplica, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju osigurali smo produženje ISO certifikata kvalitete do siječnja 2024. godine, za što nam je ovih dana uručen i certifikat. Potvrda je to da nastavljamo davno zacrtani razvojni put jačanja konkurentnosti na području razvoja zdravstvenog turizma, kao i iznimno vrijedna potvrda naše posvećenosti kvaliteti usluge koju pružamo na zadovoljstvo korisnika, još od 2011. godine kada je ISO sustav kvalitete po prvi put uveden u Ustanovu.

Dostava hrane

Od danas na vašu adresu na području Daruvara, dostavljamo hranu, kolače i slastice, svaki dan od 11 do 20 sati. Izaberite nešto iz naše ugostiteljske ponude, a mi ćemo se pobrinuti da uživate u gastronomskom užitku u vašoj kuhinji. Svakodnevno dostavljamo na vašu adresu gablece i jela iz naše ponude. Nazovite nas na (043) 623 661. Primamo i narudžbe za za torte te kremaste kolače u našoj ponudi na telefon (043) 623 662 od 8-15 sati. Letak s ponudom možete preuzeti klikom na: Letak Dostava Dobar tek!

Pristupačnost