Detalji novosti

Ostale novosti

IQM Destination certifikat

Turistička zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i predstavnicima tvrtke IQM d.o.o. jučer su u Bjelovaru službeno uručili certifikate kvalitete turističkim subjektima s područja Bbjelovarsko-bilogorske županije u sklopu projekta IQM – integralno upravljanje kvalitetom. Ukupno 67 certifikata službeno je uručeno turističkim subjekatima koji su pristupili u projekt IQM. Daruvarske toplice dobile su certifikat za Lječilišni hotel Termal s depandasnom Arcadia***, a u ime Daruvarskih toplica certifikat je preuzeo Miran Husak.

Potpisan ugovor o suradnji sa Sportskim savezom Grada Zagreba

Potpisan je četverogodišnji ugovora o suradnji Daruvarskih toplica sa Sportskim savezom Grada Zagreba, što označava početak suradnje sa mnogobrojnim sportskim savezima i klubovima hrvatske metropole. Koliko je ova suradnja važna za daljnji rast i razvoj Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema, govori činjenica da Sportski savez Grada Zagreba obuhvaća čak 74 sportska saveza, od kojih svaki savez obuhvaća veći broj klubova. Samim time, ovo je zasigurno jedan od najznačajnijih ugovora o suradnji koje su Daruvarske toplice potpisale u ovom tržišnom segmentu. U ovoj godini ovo je četvrti u nizu potpisanih četverogodišnjih ugovora o suradnji, te označava jasan smjer i nastavak pozicioniranja Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema i rehabilitacije sportaša.

Pripreme rukometašica iz Austrije

Trenutno se kod nas na sportskim pripremama za slijedeću sezonu nalaze rukometašice, seniorke iz Austrije. Klub MGA Fivers iz Beča je austrijsko prvenstvo završio na 4 mjestu i izborio plasman u europska natjecanja. Rukometašice MGA Fiversa borave kod nas do 19.8.2022. , a odigrati će i 2 pripremne utakmice: 16.8. protiv RK Bjelovara, te 18.8. protiv RK Dugo selo. Već 20.8. očekujemo dolazak kompletne ženske škole rukometa MGA Fivers svih ostalih uzrasta. Očekuje se dolazak 40 rukometašica koje će u Daruvarskim toplicama boraviti do 24.8.2022.

Hrvatski karate savez

Dugogodišnja uspješna suradnja Daruvarskih toplica sa Hrvatskim karate savezom okrunjena je danas potpisom četverogodišnjeg ugovora o suradnji u području priprema sportaša, s ciljem što kvalitetnijih nastupa na brojnim sportskim natjecanjima. U odlične uvjete koje Daruvarske toplice pružaju za kvalitetne sportske pripreme uvjerili su se brojni nosioci odličja sa svjetskih i europskih prvenstava, među njima Ivan i Anđelo Kvesić, Lucija Lesjak, te mnogi drugi karataši različitih kategorija od kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Osim brojnih sadržaja za kvalitetne sportske pripreme, sportašima je u slučaju ozljeda tijekom priprema na raspolaganju i stručni tim Odjela za prevenciju i rehabilitaciju sportskih ozljeda, što je vrlo bitan faktor, s obzirom da na pripremama često dolazi do raznih ozljeda lokomotornog sustava.

Popisan ugovor sa češkim turoperaterom Travel Family

U ponedjeljak, 20.06.2022. potpisali smo ugovor o suradnji sa jednim od najvećih turoperatora Travel Family. Ovim ugovorom jačamo prisutnost na stranim tržištima, posebice Češke, jer su unutar grupacije četiri poznate turističke agencije: Vítkovice Tours, Viamare, VTT i Kovotour plus. Direktorica turoperatora Travel Family od subote je boravila kod nas u inspekcijskom obilasku destinacije. Osim sa našim uslugama, te češkim specijalitetima u restoranu Terasa, upoznala se i sa turističkom ponudom destinacije, od kušanja vina i autohtonih sireva, do tradicije proizvodnje Staročeškog piva i Beerlist - Pivskih priča. U sklopu turističkog obilaska grada, posjetili su i Savez Čeha u Republici Hrvatskoj, a prirodne ljepote destinacije imali su priliku vidjeti i na dva kotača, obilazeći jednu od biciklističkih staza. Foto: A.Rais

Potpisan ugovor s Hrvatskim olimpijskim odborom

U četvrtak, 07.04.2022. godine, potpisali smo ugovor o partnerstvu sa Hrvatskim olimpijskim odborom, za područje prevencije i rehabilitacije hrvatskih sportaša i olimpijaca, s ciljem što kvalitetnijih priprema za nastupe na svim oblicima sportskih manifestacija i natjecanja. U vrhunske rezultate rehabilitacije, uz profesionalan pristup stručnog tima i specifične individualne tretmane, uvjerili su se do sada brojni domaći i inozemni sportaši, a suradnja sa Hrvatskim olimpijskim odborom snažan je vjetar u leđa za još intenzivniji razvoj i pozicioniranje u segmentu sportskih priprema i rehabilitacije.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Pristupačnost